Fórum

  • Dátum: 07.05.2010 Vložil: Franco

    Titulok: predlzenie semestrov

    Tony urcite mas pravdu, ale ak si pozres obsadenost kurtov v Greene, tak clovek, ktory pracuje od rana do tretej sa na kurt cez tyzden prakticky nema sancu dostat. V nedelu hraju zase deti domace zapasy, a navyse nie kazdy ma cez vikend cas. Takze su bud "donuteni" hrat v Lutile (neviem ako je to s kurtami tam), pripadne hladat ine riesenia. Hold, situacia sa zmenila, o tenis je vacsi zaujem, rebricek uz maju aj deti, a navyse sa zalozil klub, takze hraju aj oficialne sutaze.
    I ked zopakujem ze mas pravdu, a nie vsetci maju k tomu taky pristup ako by mali mat. Aj z toho dovodu, hraci, ktori nebudu respektovat pravidla, nebudu hrat.

    Odpovedať

  • Dátum: 07.05.2010 Vložil: Valent I.

    Titulok: Re:predlzenie semestrov

    Pravdou je, že meniť pravidlá za pochodu... veľmi nie.Treba však reálne posúdiť aktuálny stav rebríčka, počet hráčov, detský rebríček, súťaže mládeže a aj ďaľšie faktory.Pravdu však majú aj hráči pracujúci od rána v tvrdení, že nie je možné vzhľadom na vyťaženosť kurtov / pokiaľ nemáš permanentku/ sa v Greene tam dostať. Osobne si myslím, že riešenie zvolené tebou a to vyvolanie ankety medzi hráčmi o tomto probléme je správne a jedinečné. Nech sami rozhodnú o výsledku. Je tu priestor na vyjadrenie pre každého jedného " vox populi" - hlas ľudu a ten sa bude rešpektovať.
    PS : Mne osobne je to jedno, ale i tak som názor vyjadril v ankete.

    Odpovedať

  • Dátum: 08.05.2010 Vložil: Urbansky

    Titulok: Re:predlzenie semestrov

    Co tak odohrat vo Vieske na antuke preco sa vsetci tlacite na plazove kurty do Greena.....

    Odpovedať

  • Dátum: 07.05.2010 Vložil: Tony

    Titulok: Predlzenie semestra

    Kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody.
    Tu nie je problém s vyťaženosťou kurtov, ale s neochotou hrať zápasy. Stačí sa pozrieť na odohraté zápasy, koľko je skrečov.To nie sú skreče z dôvodu vyťaženosti kurtov, to je otázka ochoty, pozrite sa na to koľkí nezaplatili štartovne v termíne. Za to kurty nemôžu, za to môžu hráči, ktorí podľa mňa už nemajú podľa pravidiel v rebríčku figurovať.

    Odpovedať

  • Dátum: 07.05.2010 Vložil: Peter

    Titulok: Predĺženie semestra

    Podľa mňa je to dobrý nápad...

    Odpovedať

  • Dátum: 03.05.2010 Vložil: Franco

    Titulok: startovne

    Tak ako pises Tony, hrat a ak zaplatia sa to zapocita. Vsetci vedia ake su pravidla, a uz ma to nebavi stale dookola opakovat a ustupovat. Nikoho do rebricka nenutim, takze kto chce hrat riadi sa pravidlami, kto sa neriadi pravidlami, nebude hrat, tot vsjo.

    Odpovedať

  • Dátum: 03.05.2010 Vložil: Tony

    Titulok: Startovne

    To s tymi v cervenych cislach nemame ani hrat, alebo odohrat a ak zaplatia tak sa vysledky zapocitaju, ak nezaplatia tak budu mat skrec?
    Podla mien su to ludia ktori si to urcite mozu dovolit, alebo nie?

    Odpovedať

  • Dátum: 27.01.2010 Vložil: Franco

    Titulok: logo

    Nazdars Luposlav, neviem co myslis pod pojmom zosobnovat, ved to nie je moje logo ale logo tenisoveho klubu, noveho tenisoveho klubu, ten byvaly je na kupalisku. A ako vyzeralo stare si uz nepamatam, myslim ze tam bol tiez nejaky podavajuci tenista, tak v tom az taky rozdiel nie je, ci?
    Este dokoncim statistiky hracov a rebricek moze zacat...

    Odpovedať

  • Dátum: 27.01.2010 Vložil: LUPO

    Titulok: logo :)

    ... ahoj Rado :)
    To zosobňovanie...bolo myslene akože starý klub... a povedzme vedenie starého klubu atď. To logo mám doma vo formáte 5x5cm viem ti ho niekedy poslať na pripomenutie :), a ľudia čo ho nepoznajú-môžu sa zoznámiť :))). Napr. Paľo Henč nám určite ochotne pomôže s jeho zväčšením a úpravou,tlačou atď... AKO BY PAĽO POVEDAL....všetkího bude.... !

    Odpovedať

  • Dátum: 28.01.2010 Vložil: Franco

    Titulok: Re:logo :)

    Lupo, asi si nerozumieme. V priestoroch bývaleho klubu MŠK (má teraz sídlo na kúpalisku) vznikol úplne nový klub, ktorý zo starým nemá nič spoločné (t.j. existujú 2 kluby). Na základe oficiálnej pečiatky klubu GREEN PARK som logo vytvoril nezávisle od pôvodného loga MŠK.
    Som rád, že si prejavil záujem, ale s návrhom sa treba obrátiť na vedenie MŠK, keďže GREEN PARK už zrejme logo má. Ak bude treba pomôcť s potlačou tak ti cinknem, čaf.

    Odpovedať

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>

Pridať nový príspevok

Kontakt

Mgr. FRANCISTY Radoslav - tenisový tréner s licenciou

0908 252 787

© 2008-2024, všetky práva vyhradené

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode