Fórum

• Dátum: 18.10.2010 Vložil: Tony

Titulok: Pravidla rebricka

Co sa tyka novych lopt, nech si nove lopty donesie ten kto chce s novymi hrat a nie aby to bola povinost toho kto prvy vyzve supera. Super musi nove lopty akceptovat tak ako to bolo doteraz. Pre masters som za 32. Ostatne OK.

Odpovedať

• Dátum: 30.09.2010 Vložil: Franco

Titulok: rebricek

Myslim, ze Tony ma pravdu, podla pravidiel ma kazdy pravo byt vyradeny z rebricka zo zachovanym bodovym ziskom. Takze kto nechce hrat, nech ma poziada o vyradenie a na konci ho naspat zaradim.

Odpovedať

• Dátum: 29.09.2010 Vložil: Peter

Titulok: Predlzenie semestrov

ja som tiez za zrusenie posledneho semestra

Odpovedať

• Dátum: 29.09.2010 Vložil: tony

Titulok: Re:Predlzenie semestrov

Tak poziadaj o docasne vyradeniez rebricka

Odpovedať

• Dátum: 29.09.2010 Vložil: Tony

Titulok: Zrušenie kola

Podla hlasovania je to celkom vyrovnané a tak z toho vyplýva, že niektorí budú sklamaní. A čo tak nájť riešenie kde by boli spokojní všetci?
    Môj návrh - nechať odohrať posledné kolo podľa plánu a tí, ktorí sú za zrušenie nech sa na posledné kolo z rebríčka odhlásia a po ukončení semestra budú do tohoročného rebríčka zaradení podla získaných bodov. takto bude aj vlk sýty aj baran celý.

Odpovedať

• Dátum: 28.09.2010 Vložil: Miro

Titulok: zrušenie kola

Som proti zrušeniu posledného kola.Po piatom októbri má byť ešte babie leto.

Odpovedať

• Dátum: 28.09.2010 Vložil: peter

Titulok: zrusenie kola

som proti zruseniu, treba to dohrat ako bol plan uz sa to raz menilo tento rok

Odpovedať

• Dátum: 28.09.2010 Vložil: jano

Titulok: Re:zrusenie kola

treba zrušiť posledné kolo, aj tak už počasie nebude dobré a teda keď je ešte veľa neodohratých zápasov, tak treba 8. kolo predĺžiť a po ňom ukončiť rebríček

Odpovedať

• Dátum: 28.09.2010 Vložil: Rasťo

Titulok: Re:zrusenie kola

Som za dodržanie herného plánu. Kto chce hrať nájde si čas aj kurt a kto nie, tak môže mať semester predĺžený aj do 31.12.2010

Odpovedať

• Dátum: 08.05.2010 Vložil: Franco

Titulok: antuka

Pocul som ze aj na antuku je problem dostat sa, kedze aj v Ziari aj vo Vieske su to klubove kurty a navyse ludia nevedia, koho maju kontaktovat ked chcu hrat s niekym inym ako je clen klubu.

Odpovedať

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>

Pridať nový príspevok

Kontakt

Mgr. FRANCISTY Radoslav - tenisový tréner s licenciou

0908 252 787

© 2008-2025, všetky práva vyhradené

Tvorba web stránok zdarmaWebnode