Fórum

  • Dátum: 03.05.2012 Vložil: Franco

    Titulok: Re:Re:Re:Re:startovne

    Ved ja nevravim, ze 5 Eur je vela a myslim to tiez z principu. Rozdebatujeme to na turnaji, moze to byt aj v takej podobe a peniaze by sa pouzili ako bonus na turnaj.
    Rozymslam aj o zalozeni nejak spravnej rady, ktora by rozhodovala o takychto zalezitostiach, uz tu takyto navrh bol a zrejme to bude potrebne.

    Odpovedať

  • Dátum: 28.04.2012 Vložil: ?????????????

    Titulok: rebricek

    Za kazdy neodohratý zápas na konci sezóny musí hrác zaplatit pokutu 3 eurá, ktoré sa dajú detom do tenisového klubu na nákup lopticiek a pod.Len tak moze nastupit do novej sezóny.

    Odpovedať

  • Dátum: 28.04.2012 Vložil: Franco

    Titulok: Re:rebricek

    Dobry napad, lenze to by sme potrebovali obsadit aj funkciu vypalnika, lebo niektori maju problem aj so startovnym.

    Odpovedať

  • Dátum: 28.04.2012 Vložil: ????????????????

    Titulok: Re:Re:rebricek

    Tak nenastúpia dovtedy kým nezaplatia startovne a pokuty do tenisového klubu.Neboj sa, potom budú behat ako sliepky za zrnom, len aby nemali pokuty.Klub sa bude naopak tesit z toho, ze dostanu nejake love za drsgrosov.Niiieeeeeeeeeeeeeeeeee?

    Odpovedať

  • Dátum: 29.04.2012 Vložil: LUPO

    Titulok: Re:Re:Re:rebricek

    ... to kto je ten ???????????
    ... o.i. čo má tenisový klub spoločné s amatérskym rebríčkom?

    Neriešme už kraviny a hrajme kto chceme, a môžeme (časovo a aj zdravotne)...

    ČESŤ

    Odpovedať

  • Dátum: 26.04.2012 Vložil: Franco

    Titulok: Rebricek

    Aby som trosku uviedol na pravu mieru, mna nahnevali hlavne skrece v detskom rebricku, ale urcite sa tento problem objavuje aj u nas. Ale k veci, Tony myslis si, ze ti co sa zavazne prihlasia nebudu robit skrece? Sam vidis, ze tie skrece sa objavuju aj pocas sezony, ale na to existuje bod v pravidlach. Niektori pri pracovnej vytazenosti naozaj zabudnu na uvod rebricka ale potom k nemu pristupuju seriozne, takze si nemyslim, ze prave taki by nemali hrat. Boli aj taki, co hrali minulu sezonu a ozvali sa mi, ze tuto sezonu nebudu hrat, tak nech mi nikto nehovori, ze to nejde. Presne ako si napisal zalezi na zodpovednosti a ohladuplnosti hraca voci ostatnym a to nie je zabezpecene len tym, ze sa prihlasi do rebricka.

    Odpovedať

  • Dátum: 26.04.2012 Vložil: Tony

    Titulok: Re:Rebricek

    Treba sa pozriet na statistiky a tych krtorí na to vyslovene se-rú, zrušiť ako bony do tuzexu. Kto chce hľadá spôsoby kto nechce hľadá dôvody.

    Odpovedať

  • Dátum: 25.04.2012 Vložil: Tony

    Titulok: Rebríček

    Ešte jeden postreh. Gajdošová Timea a Kamil Skladan majú po dva skreče, a vzájomný zápas "nehrali" 7dní pred ukončením semestra, čo ich oprávňuje hrať ďalší semester. Keby ich vzájomný zápas bol skreč, boli by dočasne vyradení. Ako môźe byť týždeň pred koncom semestra nahlásený zápas "nehrali". Podľa mňa zápas "nehrali" by mal byť zapisaný až v posledný deň semestra, keď ani jeden z hráčov, resp. víťaz nepošle výsledok.Vzájomná dohoda hráčov "nehrali" by nemala byť akceptovaná.

    Odpovedať

  • Dátum: 26.04.2012 Vložil: Franco

    Titulok: Re:Rebríček

    Gajdosova a Skladan ma poziadali o vyradenie, preto je tam nehrali.
    Ak sa vzajomne dohodnu, ze zapas neodohraju mozu tak urobit a prehra sa zapise obom, boli uz take pripady.
    V pravidlach sa pise pokial hrac "neodohra ani jeden zapas" to znamena pokial skrecuje alebo ho naozaj neodohra, cize ak tam ma napisane aj "nehrali". Vacsinou to "nehrali" naznacuje nezaujem dotycnych, t.j. nikto z nich mi neoznamil vysledok a potom to aj tak riesim.
    Mne ide hlavne o to, ze ked niekto figuruje v rebricku a vie, ze nechce hrat preco mi to neda vediet, aby som ho tu dalej neviedol. Ak superovi povie, ze nebude hrat a nahlasi skrec, ja sa nemam ako dozvediet, ci nema chut hrat alebo len nemal cas odohrat tento zapas. Akonahle ja viem, ze sa niekto odhlasuje, hodim to na stranku a nikto mu uz nemusi vyvolavat.

    Odpovedať

  • Dátum: 26.04.2012 Vložil: tony

    Titulok: Re:Re:Rebríček

    Najviac zapasov je neodohraných na zaciatku a konci sezóny. Kto skončí posledný semester s tromi neodohranými zapasmi, nemal by byť zaradený na zaciatok novej sezony,a hneď by bolo o 90percent menej neodohratých zápasov. Ináč výsledok zápasu "nehrali" v pravidlách nefiguruje. Je len skreč pre oboch. 3x skreč a ven. Slovko nehrali je velmi ohladuplne a v dnesnej dobe nema miesto.
    Trochu štatistiky.Gajdošová "nehrali" 8x
    skreč 6x
    odohraté zapasy 2x
    Skladan "nehrali" 11x
    skreč 3x
    odohraté zapasy 10x

    Odpovedať

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Pridať nový príspevok

Kontakt

Mgr. FRANCISTY Radoslav - tenisový tréner s licenciou

0908 252 787

© 2008-2024, všetky práva vyhradené

Tvorba webu zdarmaWebnode