Fórum

  • Dátum: 28.11.2010 Vložil: Franco

    Titulok: Re:pozdrav

    No ale velice dobre, a to sme ktora katka, us?

    Odpovedať

  • Dátum: 27.10.2010 Vložil: Mišo O.

    Titulok: hlasovanie

    Nazdar Rado,chcel by som hlasovať ale nedá sa na to kliknúť

    Odpovedať

  • Dátum: 27.10.2010 Vložil: Franco

    Titulok: Re:hlasovanie

    Uz by to malo ist, bola tam nejaka chyba. Ak by to este neslo, zahlasuj sem do knihy navstev, ja to potom priratam.

    Odpovedať

  • Dátum: 28.10.2010 Vložil: peter

    Titulok: Re:Re:hlasovanie

    ja som z loptami za ,,C,,

    Odpovedať

  • Dátum: 19.10.2010 Vložil: Franco

    Titulok: nove lopty

    To vyzyvacie pravo sa tyka len terminu, nie vyberu miesta zapasu. Takze podla noveho vyzyvacieho prava vyberas len termin zapasu, kurty si zajedna ten kto vybera kurt podla doposial zauzivaneho pravidla. Tony jedna situacia na vysvetlenie, ten kto ma dat lopty, da lopty stare, preco by som mal ja kupovat nove, kedze mi tieto nevyhovuju, ked som nove daval pri nasom predchadzajucom zapase. Sam dobre vies ze v Greene nekvalitne lopty neskacu ale sa gulaju, na antuke raz hrane lopty su uz tiez prakticky nehratelne. Proste chcem to len dat do pravidiel, aby to ludia nezneuzivali. Opakujem este raz, pokial sa dohodnete nikto nemusi dat nove lopty, ale ten kto vyberal povrch by ich mal mat na poziadanie pripravene.

    Odpovedať

  • Dátum: 20.10.2010 Vložil: Tony

    Titulok: Re:nove lopty

    Po takomto vysvetleni nech ostanu pravidla po starom. Z 24 mnou odohratych zapasov som obvolal hracov a zajednal kurt v 22 pripadoch. To znamena ze super radsej nechal vyber na mne ako by mal kurt vybavovat on. Takze iniciativnejsi hrac je na tom zase horsie.Este jedna otazka: Na turnaji vo Vieske sa po zmene pravidiel po kazdom zapase pouziju nove lopty?

    Odpovedať

  • Dátum: 20.10.2010 Vložil: Franco

    Titulok: Re:Re:nove lopty

    Tony, neber to ako pravidlo ci prikaz davat nove lopty. Vacsina hracov, vratane teba sa normalne dohodne, ale pravidlo chcem zaviest pre tych, ktori radi spekuluju, a ked to nie je v pravidlach, nie je to pre nich povinnost. Urcite to v praxi, nebude tak, ze sa na kazdy zapas budu davat nove lopty, i ked ja hram na antuke takmer vzdy s novymi loptami.
    Preco by mal byt iniciativnejsi na tom horsie? Ved oproti dosial zauzivanemu pravidlu, bude mat vyhodu vyberu terminu, co je na tom horsie? A navyse ak bude na rade s vyberom kurtu tak zajedna aj kurt, preco by si to mal robit ty, ved on vybera kurt a dava aj lopty.
    To ci na turnaji budu nove lopty na kazdy zapas zalezi od usporiadatela, i ked je pravda, ze na anutke sa obohraju rychlejsie, ale v tom pripade by bolo asi vyssie startovne a to by uz asi neprisiel nikto na turnaj. A navyse pravidlo sa tyka rebrickovych zapasov nie turnajov.

    Odpovedať

  • Dátum: 18.10.2010 Vložil: Franco

    Titulok: masters

    Co sa tyka znizenia poctu ucastnikov Masters, mam 2 dovody.
    1. Zaujem hrat maju len hraci TOP 20, rovnako tito hraci chodia aj na turnaje a ja potom musim obvolavat cely rebricek a zhanat ludi.
    2. Neviem ci este Masters ako turnaj najlepsich hracov plni svoju funkciu, ked tam vlastne pravidelne su hraci aj od 50 nizsie. Masters mal byt ako bonus pre najlepsich, pre ostatnych su tam 2 turnaje, na ktore aj tak nepridu. Tolko moj nazor.

    Odpovedať

  • Dátum: 18.10.2010 Vložil: Franco

    Titulok: nove lopty

    Tony nikde nie je pisane, ze lopty ma doniest ten kto prvy vyzve supera. Lopty donesie ten kto vybera kurt (povrch), cize sa to bude striedat, prvykrat nizsie postaveny a potom sa to strieda. Ide o to, ze niektori hraci nosia na zapas nehratelne lopty, takto budu mat pripravene nove, a ak superovi tie stare nebudu vadit mozu hrat aj s nimi. To znamena ked sa dohodnete, mozete hrat aj s obohranymi.

    Odpovedať

  • Dátum: 19.10.2010 Vložil: tony

    Titulok: Re:nove lopty

    Mal som na mysli - ked zavolam prvy, vyzyvam, vyberam a samozrejme zajednavam kurt. Ked ma podla pravidiel pravo na vyber kurtu super, kurt zajednava on. Ja osobne som s vyberom kurtov ani loptami nikdy problem nemal, aj preto, ze ze som zapas takmer vzdy inicioval ako prvy. To znamena, ze by som mal vzdy maj pripravene nove lopty ak o ne super poziada.Myslím si, ze v pravidlach to bolo doteraz osetrene dobre. Lopty zabezpecuje nizsie postaveny hrac - prednost maju nove lopty. Co su to nehratelne lopty? Je to len a len subjektivny nazor. Ak su pre niekoho lopty nehratelne nech vytiahne nove. A co v pripade ak super odmietne hrat sice s dobrymi (subjektiny nazor), ale nie novymi loptami? Jednoznacne a dobre pravidlo je - komu sa lopty nepozdavaju nech si da svoje - nove.

    Odpovedať

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Pridať nový príspevok

Kontakt

Mgr. FRANCISTY Radoslav - tenisový tréner s licenciou

0908 252 787

© 2008-2024, všetky práva vyhradené

Tvorba webových stránok zdarmaWebnode