Tenisový kemp 2011

19.08.2011 17:55

Tohtoročného kempu sa zúčastnilo 7 chlapcov a 3 dievčatá a všetci sme čakali, že už konečne vyhrá nejaký chlapec. Ako prvý vypadol Adam, ktorý bol síce výborne fyzicky pripravený ale herne za staršími kamarátmi nestíhal. Podobne dopadli aj najmenší Maťko a Terka, ktorí už nejaké tie výmeny zahrali, ale stále to nestačilo. Najlepší zápas odohrali práve medzi sebou, v ktorom tesne vyhrala Terka. Prekvapenia sa udiali v štvrťfinále, keď lepší zo skupín Riško a Radim prehrali s Viki resp. Aďom. Šimonovi došiel benzín s Livkou a myslel už asi na obed. Výborný útočný tenis predvádzal aj Riško, ktorému na postup do semifinále chýbalo trošku šťastia.

Oba semifinálové zápasy ponúkli výborný a napínavý tenis. Viki uťahala Tonyho a Aďova obrana nestačila na útočnú hru Livky, i keď... veľa nechýbalo. V zápase o 3.miesto sa ukázalo, že semifinále viacej vyčerpalo Aďa, ktorý prehral s Tonym hladko 0:4.

Finále už takmer vyzeralo jasnou záležitosťou Livky, ktorá viedla už 4:1, ale Viki sa nevzdala, vyrovnala na 4:4 a dokonca mala gembal na 5:4, no nevyužila ho a ďalším víťazom (a zase je to dievča) sa tak stala Livka Kollárová.

Všetci dostali za svoje výkony ceny a šampanské tieklo prúdom...

 

Štvrťfinále

Tony - Terka  4:0

Riško - Viki     3:4

Radim - Aďo  1:4

Livka - Šimon 4:0

 

Semifinále

Tony - Viki   4:6

Aďo - Livka  3:6

 

O 3.miesto

Tony - Aďo  4:0

 

FINÁLE

Viki Sviržovská - Livka Kollárová   4:6

Späť

Kontakt

Mgr. FRANCISTY Radoslav - tenisový tréner s licenciou

0908 252 787

© 2008-2024, všetky práva vyhradené

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode