Klubový oznam

07.04.2011 13:00

 

 

K L U B O V Ý     O Z N A M

 


1. Klubovú účasť v roku 2011 potvrdili nasledovní: L. Bezáková, T. Bobok, M. Čákovský, L. Hrčková, A. Hric, L. Jasenáková, M. Kabina, J. Kaššová, L. Kollárová, N. Koňarik, L. Kravár, B. Kravárová, R. Novodomec, P. Pružinová, T. Štefan, K. Švecová.

 

2. V regionálnej súťaži v kategórii mladší žiaci nás budú reprezentovať nasledovní hráči: T. Bobok (5), M. Kabina (2), N. Koňarik (1), L. Kravár (3), T. Štefan (4), R. Novodomec (6).

V regionálnej súťaži v kategórii mladšie žiačky nás budú reprezentovať nasledovné hráčky: L. Jasenáková (1), L. Kollárová (2), P. Pružinová (3), B. Kravárová (4), J. Kaššová (5). Poradie na súpiske je uvedené za menom.

Nomináciu na zápasy jednotlivých kôl určí tréner na poslednom spoločnom tréningu.

 

3. Súťažným hracím dňom je nedeľa. Začiatok stretnutí od 9. hod. Vzhľadom na prelínanie sa troch súťažných kôl oboch našich družstiev (viď rozpis nižšie), výkonný výbor rozhodol, že 2. a 3. kolo začínajú doobeda mladší žiaci a po nich od 13. hodiny nastúpia mladšie žiačky a 5. kolo začínajú doobeda mladšie žiačky a po nich od 13. hodiny nastúpia mladší žiaci.

 

4. Každý hráč hrá na vlastnú zodpovednosť, t.j. klub nezodpovedá za prípadné zranenie hráča tak na domácich, ako ani na hosťujúcich tenisových kurtoch.

 

5. Kapitánom družstva mladších žiakov bude P. Perháč-tréner a jeho náhradníkom I. Kabina, ktorí sa dňa 9.4.2011 zúčastnia školenia kapitánov družstva v Banskej Bystrici. Pri mladších žiačkach sa kapitán ani náhradník nemenia (M. Kollár-K, R. Kravár-NK).

 

6. Novým členom výkonného výboru ŽTKG sa stal Ivan Kabina, ktorý nahradil Jozefa Barniaka.

 

7. Sadzba za trénera

Trénerom sa bude platiť osobne do 5. kalendárneho dňa nasledovného mesiaca, ak sa s nimi osobne nedohodnete inak. Sadzby boli prerokované, v prípade nejasností sa spojte priamo s trénerom.
Odvolávanie tréningov z dôvodu prekážky na strane trénera/hráča/počasia. V prípade nepriaznivého počasia a prekážky na strane hráča, hráč bude volať minimálne 1 hodinu pred konaním tréningu trénerovi (tento časový predstih je nutné dodrzať)! V prípade prekážky na strane trénera, tento bude včas informovať hráča/rodiča o tom, že sa tréningu nemôže zúčastniť!".

 

8. Sadzba za kurty. Majiteľ kurtov stanovil hodinovú sadzbu na 2,50€/hod. Táto sadzba platí pre klubových hráčov tak v pracovné dni ako aj cez víkendy. Mimo dohodnuté tréningové jednotky počas prázdnin (mimo letných, tie ešte len budú predmetom dohody), resp. cez štátne sviatky budú mať do 14. hodiny kluboví hráči kurt zdarma (samozrejme je nutné si kurt vopred rezervovať u správkyne kurtov - 0915550294). Za dohodnuté treningové jednotky podľa tréningového plánu je nutné platiť vopred na klubový účet (4012360474/7500, VS: 2222, do správy pre prijímateľa uviesť: kurty príslušný mesiac/2011 a meno hráča). Je nutné, aby mal klub peniaze na účte do 5. kalendárneho dňa v príslušnom mesiaci. Kto a koľko, dostane každý info mailom (o zmene mailovej adresy, preto treba včas informovať vedenie klubu). Zároveň bolo s majiteľom kurtov dohodnuté, že v prípade pretrvávajúceho nepriaznivého počasia (dážď), je ochotný klubistom poskytnúť náhradný termín zdarma, zväčša pôjde o víkendy, alebo neobsadený kurt, ak to potvrdí správca kurtov (treba sa so správcom kurtov vopred dohodnúť).

 

9. Tréningový plán na jar 2011 (viď nižšie) začína platiť od 4.4.2011 (pondelok).

 

10. Vzhľadom na to, že väčšina súťažných zápasov aj turnajov sa hráva výhradne na antuke, Ivan Kabina vybavil pre klubových hráčov kurty v Ladomerskej Vieske. Sú vybavené dva, každú sobotu od 8 do 12. hodiny. Správca týchto kurtov predpokladá ich sprevádzkovanie v 16. týždni.

 


Správa zo dňa 04.04.2011                                                                                                                                Ing. Daniela Hrčková

                                                                                                                                                                                      predseda klubu

Späť

Kontakt

Mgr. FRANCISTY Radoslav - tenisový tréner s licenciou

0908 252 787

© 2008-2024, všetky práva vyhradené

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode