GREEN CUP 2013

06.02.2013 13:26

V dňoch 2.-4.2.2013 sa v priestoroch športového komplexu Green park konal už II.ročník tenisového turnaja starších žiačok kategória „C“, ktorý bol oficiálnym turnajom pod záštitou STZ (Slovenský tenisový zväz).

Turnaja sa zúčastnilo celkom 24 hráčok z celej SR, z toho 11 hráčok z prvej stovky oficiálneho rebríčka STZ pre staršie žiačky. Svojou hernou úrovňou a organizáciou úspešne nadviazal na I.ročník.

Víťazkou dvojhry sa stala Alica Sepešiová  (TK Slovan Bratislava), mimochodom majsterka SR z minulého roka v súťaži družstiev ml. žiačok. Vo finále zdolala Danielu Hláčikovú (TK Bystrica) - 6:1, 4:6, 10:8., keď už viedla aj v druhom sete 4:0. Nakoniec však D.Hláčiková svoj veľký obrat nedotiahla a tesne prehrala v supertajbrejku. Vo finále  štvorhry zvíťazili sestry Hláčikové (TK B.Bystrica) nad párom L.Jasenáková (ŽTKG) / N.Ličková (TK Ružomberok)  6:3, 6:1.

Z domácich hráčok sa na turnaji predstavili V.Sviržovská, L.Kollárová a L.Jasenáková. Všetky podali bojovné výkony, najmä Vika Sviržovská podala výborný výkon vo štvorhre. Najviac sa darilo Lucii Jasenákovej, ktorá postúpila v dvojhre do semifinále, kde nevyužila dva mečbaly a podľahla neskoršej víťazke A.Sepešiovej 6:2, 3:6, 9:11.  Vo štvorhre sa spolu s N.Ličkovou prebojovala do finále, kde podľahli sestrám Hláčikovým.

Škoda, že turnaja sa nezúčastnili aj ďalšie hráčky z nášho klubu. Bola to ideálna príležitosť na konfrontáciu výkonnosti pred jarnými súťažami družstiev.

Touto cestou by sme sa chceli poďakovať I.Kabinovi ako aj A.Janekovej za ústretovosť a podporu pri organizovaní celého podujatia.

Dúfame, že nám to ekonomická situácia dovolí a budúci rok sa nám podarí zorganizovať nielen III. ročník turnaja starších žiačok, ale zároveň aj I. ročník turnaja pre dorastenky.

 

Výsledky našich hráčok

Späť

Kontakt

Mgr. FRANCISTY Radoslav - tenisový tréner s licenciou

0908 252 787

© 2008-2024, všetky práva vyhradené

Tvorba webu zdarmaWebnode