Fórum

  • Dátum: 26.04.2012 Vložil: Franco

    Titulok: Re:Re:Re:Rebríček

    Uvazujem nad tym, ze od buducej sezony ak hrac neodohra v kole ani zapas pojde hned von a nie nakoniec rebricka ako je to teraz, musime to predebatovat, lebo su situacie, ze to niekto nezahra ale v dalsom kole chce hrat, co potom.
    Vysledok "nehrali" nie je spominany ale znamena presne to iste co "skrec pre oboch" aj sa to tak hodnoti, len sa mi to jednoduchsie pise. Ak to nie je zrejme, dopisem to do pravidiel.

    Odpovedať

  • Dátum: 27.04.2012 Vložil: Tony

    Titulok: Re:Re:Re:Re:Rebríček

    Presne tak. Tri neodohrate zapasy "game over" jeden semester stoji a na dalsi sa moze prihlasit za 10euro. Jednoduhsie to uz ani nemoze byt. Alebo este jedna moznost, vytvorit rebricek pre "skrecovatelov" a tam mozu sutazit o co najviac neodohranych zapasov.

    Odpovedať

  • Dátum: 25.04.2012 Vložil: Tony

    Titulok: Rebríček

    Rado, na vine sú hlavne pravidlá rebríčka. Sezónu by mali začínať iba hráči, ktorí sa na jej začiatku záväzne prihlásia a nie ktorí ju skončili. Kto si prečíta pravidlá, keď nechce hrať sezónu? Kto sa odhlási, keď nemá záujem? Kto sa zaujíma o rebríček keď ho to nebaví? Možno sezónu začne len 20 hráčov, ale takých ktorí chcú hrať. Podľa mňa nezáleží na množstve, ale na serióznosti hráčov. Zrkadlom záujmu o Rebríček, nech sú reakcie na moj podnet, aby budúcu sezónu začínali iba záväzne prihlásení hráči. Ďalšou možnosťou je dať hlasovať o zmene pravidiel v danom bode.

    Odpovedať

  • Dátum: 25.04.2012 Vložil: LUPO

    Titulok: Re:Rebríček

    Naozaj aj mna mrzi, ze to co Rado pre nas robi, si nevazime...naozaj tych co si to vazime a kde teda patrim aj ja je asi viac, takze Rado nenechaj sa znechutit, a ked nas o mesiac bude v rebricu 50, tak tam bude aspon moralna kvalita hracov i ked mozno niektori nebudu mat zatial herne na TOP 5 :-), al budu chciet hrat a ist na pivo atd.

    Odpovedať

  • Dátum: 26.04.2012 Vložil: Franco

    Titulok: Re:Re:Rebríček

    Neboj Lupo ja som sa len trosku rozkokošil, pretoze chcem, aby sa tie zapasy hrali a nie skrecovali, na druhej strane nechcem, aby bol niekto urazeny, ze som ho dal naspodok alebo dokonca vyradil, lenze ako vidim bude to nevyhnutne. Viem, ze na zaciatku vypadne viac hracov, s tym ratam a preto sa 1.kolo volalo aj nulte a ma specificke pravidla, hraci sa zoraduju, ale ako som pisal problem so skrecmi sa stava aj pocas roka. Je ine ked niekto 3x skrecuje ale mi zavola, ze proste nestihal alebo bol na dovolenke a buduce kolo odohra, ako ked niekto ani nedviha telefon superovi. K takym budem potom pristupovat inak.

    Odpovedať

  • Dátum: 14.09.2011 Vložil: miro

    Titulok: rebricek

    Rado, ten detsky rebricek stale nejde skus sa na to pzriet

    Odpovedať

  • Dátum: 18.08.2011 Vložil: Franco

    Titulok: pravidla

    Suhlasim so vsetkymi co ste pisali, i ked najblizsi mi je nazor Doktorov. Neozval by som sa keby sa jednalo o niekoho ineho, ale Lubo zrejme nemoze zato, ze otec posal SMS neskoro, i ked len o 90 minut, ale mate pravdu pravidla su pravidla.
    Takze rebricek ostane zachovany a drzim palce v zapasoch s Lubom...

    Odpovedať

  • Dátum: 17.08.2011 Vložil: peter

    Titulok: vysledok

    Rado napíš do výsledkov, Pápay:Stripaj skreč Pápaya

    Odpovedať

  • Dátum: 18.08.2011 Vložil: Franco

    Titulok: Re:vysledok

    Podla pravidiel sa vysledok zasiela SMSkou alebo mailom, nikdy nevies kto sa moze za teba podpisat...

    Odpovedať

  • Dátum: 17.08.2011 Vložil: Valent

    Titulok: Pravidlá

    Chlapci, chlapci....ako pozerám, všetci tu trvajú na prísnom dodržiavaní pravidiel a výsledky v rebríčku sú pre nich prvoradé.Treba však trošku aj iný pohľad na vec.Hajdóni je jn.,mladý a perspektívny hráč, ktorý isto výsledky nezaslal neskôr zámerne, je mimo ZH a rebríček hrá s dospelákmi, treba ho motivovať a nie hádzať pod nohy polená.Som preto za zarátanie výsledkov a podľa položenej otázky v ankete vidím, že aj Rado...

    Odpovedať

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Pridať nový príspevok

Kontakt

Mgr. FRANCISTY Radoslav - tenisový tréner s licenciou

0908 252 787

© 2008-2024, všetky práva vyhradené

Tvorba web stránok zdarmaWebnode